HomeNews

Запазете датата 14.10.2016! Позволете си да сте креативни!

Запазете датата 14.10.2016! Позволете си да сте креативни!

 

На 14.10.2016г. (петък) в хотел „Шератон София Хотел Балкан“, гр. София, площад „Св.Неделя“ № 5, зала „Средец“ ще се проведе заключителната конференция по проект InnoWork. Проект „Към по-иновативна работна среда“ - InnoWork е осъществен в рамките на Програма „Еразъм+”, Сътрудничество за иновации и обмен на добри практики (КД 2).

На събитието ще бъдат представени основните резултати, постигнати при изпълнението на дейностите по проекта – обучителен курс, насоки за центрове, предоставящи професионално образование и обучение, както и уебсайта на проекта.

Сред гостите на конференцията ще бъдат представители на организациите партньори в проекта от Австрия, България, Португалия, Финландия, Великобритания и Литва. Очакваме присъствието на образователни институции, агенции за подбор и обучение на персонал, кариерни центрове, управители на компании от различни сектори на икономиката, ръководители на отдели Човешки ресурси и Развойна дейност, компании с опит в сферата на изпълнение на европейски проекти и други заинтересовани страни.

Моля да потвърдите Вашето присъствие на e-mail: office@ecq-bg.com до 12.10.2016г.

Ако имате въпроси, можете да се свържете с нас на следните телефонни номера: 02 / 971 89 32 или 0884 650 411.

 Ще се радваме да вземете участие в нашето събитие!

С финансовата подкрепа на програма   

http://www.ecq-bg.com//documents/pic_2_797.png

 

 

« Back